Churp Churp

Leave a Trace

Monday, April 25, 2011

BerTUAH !!


Hri ni aku sgt2 gumbira n snang ati ! Hohoho..msti korang tertnya2 sbb pe kan2?? Ala,kalo korang xtertnya2 pown,aku anggap korang tertnya2 la..haha

Xde la prkara hebat sgt..just arini aku ader final exam..aku bru je start study 2 mlm lpas..bnyk siot bab nk cover..10 BAB kottt!!adess..naik biol aku..buku da la tebal nk mmpos..

So,aku yg "rajin" ni pun bca la bku yg agak xbpe nk mnarik sgt tu...dipendekkn cite..abeslah aku mmbca...hnya 4 bab..hahaha..mlas siottt..4 bab tu pun bca nk xnk je..

TETAPI...jeng3...msuk dewan exam pgi tdi,aku tgk je soklan2 die..perrghhh....sjukkkkk ati aku...haha..kena jwb 4 soklan dri 6..pstu elok plak ader 4 soklan msuk bab2 yg aku bca tu..WOW! mmang aku bernsib bek..haha..lega ati aku.. =p

P/S : Aku b'sykur la sgt2..haha..Allah bntu jgak aku neh..haha..

1 comment:

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.bw here^^ nice blog :)
Feel free to visit me @ frommetoyou~
Ada entri baru^^ TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...