Churp Churp

Leave a Trace

Tuesday, April 26, 2011

MUMMYLOVERS MENCARI BLOG UTK DIREVIEW


yooo!! bnyk plak post aku arini..haha..tadi aku t'jmpa post kat blog mommy neh..dia nk review blog org ooo..tpi utk blog2 yg follower bwh 100 jer..so,mmang aku neh t'lebih layak la kan2??haha

satu je yg jam sket..adehh..mommy neh swuh ltak gmbo sndiri plak skeping..adess..xletak xleh ke mommy??haha..xpe la,for my blog,aku ltak la jgak..hohoho

hoho..inilah aku.. TeRa..adess..ikotkan aku xmo ltak gmbar aku kat blog neh..haha..


then,aku nk komen plak blog mommy neh..so,mlalui pndangan mata NEWBIE aku neh la..blog mommy neh memang lawa la..nmpak kemas and content2 die tratur..plus agy banner die cntekk..hehehe..satu agy,aku suka lagu kat blog die..1st time aku taw lgu tu wjud...hahaha..bleh than la bestnyer.. =p

tu je kot..nk komen lebih2 aku xpandai sgt..hehe..sape2 followers bwh 100 nk join jgak,silalah pegi blog mommy..tekan je banner mommy atas neh..huhu

P/S : mommy neh nma dia weiyda.. (^_^)

4 comments:

miss nadya said...

salam kenal..:)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

Thanks dear!!
blog kamoo akan direview malam ini..
auto publish yaa!!
2nd review..
dan seminggu lagi blog kamoo akan direview lagikk..
hehehee..sorokkan identiti yerp..
tp gambo tu dah kantoi...hehehe..

TeRa said...

lorh..kena sorok identiti ker..wakaka..da ltak gmbar xde sorok da la.. =p

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

dah publish n review ur blog!!

http://mummylovepink-lovely.blogspot.com/2011/04/review-blog-2-everything-by-tera-blog.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...