Churp Churp

Leave a Trace

Monday, April 25, 2011

My Life’s Story Blog First Giveaway

woo..tgh2 aku blogwalking t'jmpe plak link ke belog sis My neh....cm aku tulih kat title entri neh,sis neh nk bgi hdiah utk org t'pilih !! korang xnk join ke weh??haha..hdiah tu xtaw agy benda apa..tpi kta sis neh,dia nk gi beli hdiah tu kat Vietnam kot xslap aku..ok what..hehe..tringin jgak aku..

So,sape2 yg nk join tu,moh la klik banner comei atas neh..cuba try test tgk..mna taw kot2 ada LUCK ka..dpat hdiah free..kena menaip sikit je pun..

Ok2,bfore aku lupa,aku nk tag 2 org la utk giveaway neh..mcm sis neh sruh la..hehe..so,aku nk tag..


Apa mcm?ok kot ek..hehe..yg len tu,kalo trjumpa entri neh,bleh je join..xmstinya dua yg aku tag ni jerk..

4 comments:

FizA said...

weee~ so i buat.. ^^

mynameismy said...

thanks join!;)

gudluck!

TeRa said...

ur welcome =)

mynameismy said...

Entry anda sedang diadili..0_o

http://mylifesstoryblog.blogspot.com/2011/05/masa-untuk-mengadili-entry-entry.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...