Churp Churp

Leave a Trace

Sunday, May 1, 2011

~ ~ CoNfesSioN ~ ~



so,mcm tjuk kat atas,arini aku nk merapu psal "CoNfesSioN"..hehe..korang taw kan confession tu apa?? eh,tpi bukan aku nk ckap psal aku pnya confession taw..jgn korang slah paham plak..haha

so,nk tnya korang2 la,pernah tak korang confess kat sape2?? laki maybe bnyk pernah la,pmpuan kureng sket kot..kalo ada yg pmpuan confess tu memang aku tabik SPRING la..hahaha..tpi aku nk fokus pda confession dari lelaki la ek? sbb aku laki..wakaka

jdi,bgi yg pernah2 confess ni,korang pernah kena reject tak?? kalo yg hot stuff tu maybe xkena reject la kot,yg muka cm longkang tu maybe pernah (cm aku..wakaka)..tpi kan,cara2 korang kena reject pun mesti berbagai2 kan?? ada yg kena reject direct face-to-face..ada gak yg pmpuan tu tr0s wat dono je,xde bgi respon and tr0s xcontact..yg ni agak mngecewakan lebih sket la kan aku rasa..yela,personally aku rasa bek kena reject direct daripada org tu diam ja xkata pape n da xcontact lngsung..sakit jiwa beb !

korang prnah pk tak apsal korang kena reject?? kalo yg ati kering and muka cm tembok China tu,maybe dia xpkir pown kan..haha..xpun yg separa maen2 tu,maybe xkisah sgt kena reject.. tpi cmna plak dgn yg serius thap cipan tuh? yg minat gila babeng kat pmpuan tuh? mesti korang down kan..or at least korang akan pkir la menda tu 2-3 hari...kalo lebih2 tu aku xtaw la..haha..so,jom tgk sket apa antara sbb korang kena reject :
  1. KORANG MUKA CM LONGKANG..haha..yg ni memang satu sbb yg crucial la jgak neh..pmpuan neh kdang2 kata xkisah rupa cmne, tpi diaorng nk jgak yg ensem2..haha..bt0i tak gurls?? huhu..tapi xsmua la..ada yg btoi2 xkisah pown rupa neh..(aku t'msuk kategori ni kot)
  2. KORANG ADA HABIT YG BURUK.. yg ni satu lagi..pmpuan ni memilih sket bab bf/suami neh..kalo korang ader habit bur0k cm merokok ke, berjudi ke, minum arak ke, kaki clubbing ke..sure2 la pmpuan xnk..tpi len la plak kalo pmpuan tu seangkatan dgn korang..wakaka..len cite la plak tu..tpi ade gak pmpuan2 bek yg snggup bgi peluang kat laki utk brubah..hoho..yg ni bgus la.. "Everyone deserves a second chance" kan??
  3. KORANG GELOJOH SGT..yg ni pown satu lagi sbb..korang baru je knal kat fb ke tagged 2-3 hari korang da mintak kapel..gila hape,kompem2 korang kena reject..xyah tnye la sbb pe..haha..pmpuan neh nk cari pakwe sure nk yg diaorng knal btol2..yg diaorng rasa bleh protect diaorng,bleh syg n setia kat diaorng..kalo baru knal 2-3 hari,kompem2 dia xkan kenal korang sedlm tu lagi..so,DONT BE GELOJOH OK~~
  4. POMPUAN TU MEMANG XNK ADE PAKWE..yg ni x dinafikan la..ade jgak pmpuan2 cantek di luar sana yg mengamalkan prinsip "Single is better,Couple brings trouble"..lebih kurang cmtu la..huhu..xleh nk kata pe la kat pmpuan2 cmni..da diaorng xnk kan..tpi,ade jgak yg kata prinsip diaorng cmtu tpi last2 tgk,ade gak boyfren..adesss..yg tu aku xpham.. =p
  5. POMPUAN TU DA ADE PAKWE..haha..korang confess kat minah dah de pakwe,memang la korang kena reject..pmpuan ni setia die jgn maen2 ooo..tpi,ade gak pmpuan jnis player,dah de pakwe pun nk tmbah lagi..haaa,jgn igt xde..wakaka.. kdang2 yg muka bek2 mcm ustazah pun ade jnis cmni..korang jgn xsngka plak..
  6. POMPUAN TU LESBIAN~~ haha..pmpuan lesbian sure xmo kat laki wa ckap lu..korang check btol2 dlu pmpuan tu, latar blakang dia..haha..kdang2 pmpuan yg comey2,lawa2 muka innocent tu,yg tu la lesbian...ish3..syg btol kan?? muka da lawa bleh dpat pakwe mantap, tpi lesbian.. adesss.. aku pown xpham apsal ada yg nk jdi lesbian ni..yg homo pun sama la..ape yg best aku xpaham.. diaorng nk jdi lesbian/homo smpai ke tua ke hape..bdoh btol la..

haa..tu aku bgi ENAM sbb2 korang kena reject..haha..actually da xtaw lagi dah mende..mlas pkir...wakaka..so,korang2 yg kena reject tu,pkir2 la yg mna satu sbb korang kena reject..hohoho..

2 comments:

!! Kodet !! said...

muka longkang kot... haha

TeRa said...

haha..yg tu bnyak kot~~~ (t'msuk aku)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...